Advies

Wanneer u kiest voor airconditioning of een lucht-luchtwarmtepomp, is het belangrijk dat deze goed past bij uw wensen en eisen. Het aanbod in airconditioning is groot, net als de onderlinge verschillen. Om een optimaal resultaat in de betreffende ruimte te realiseren, is goed advies van onmisbaar belang. Daar help ik u graag bij.

Diverse mogelijkheden
Welke airconditioning of warmtepomp geschikt voor u is, is afhankelijk van verschillende factoren. Natuurlijk is het belangrijk om te weten welke ruimte u wilt koelen of verwarmen, zodat u een installatie kiest met de juiste capaciteit. Prijs, stroomverbruik en geluidsniveau spelen daarnaast een rol. Maar ook voor wat betreft het uiterlijk van de klimaatinstallatie zijn er verschillende mogelijkheden. In de meeste gevallen wordt een buitenunit op het dak of aan de gevel gecombineerd met één of meer binnenunits. Deze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren. Bercx Klimaattechniek is leverancier van de A-merken Daikin, Mitsubishi Heavy Industries en Mitsubishi Electric.

De beste oplossing in uw situatie
Graag kom ik bij u thuis of op kantoor langs om de ruimte te bekijken. Ik ga met u in gesprek over uw wensen en wijs u op zaken waar u wellicht zelf nog niet aan had gedacht, maar die wel belangrijk zijn. Ook laat ik door middel van foto’s de verschillende mogelijkheden zien, zodat u een duidelijk beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat. Om u een passend advies te kunnen geven, volg ik continu opleidingen en cursussen op het gebied van klimaattechniek. Met mijn kennis en ervaring bied ik niet simpel een antwoord op uw vraag, maar een écht goede en bij u passende oplossing.

Tel: 06-19911065
E-mail: info@bercxklimaat.nl
KvK: 63861062