Service en onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw airconditioning of warmtepomp optimaal blijft werken, is goed onderhoud van groot belang. Hiermee verhelpt u kleine problemen nog voordat er een echte storing of defect ontstaat en zorgt u voor een optimale werking. Bercx Klimaattechniek is specialist in onderhoud en service.

Onderhoud
Vuil in de filters of verdamper of bladeren in de condensor kunnen de werking van uw installatie belemmeren en zorgen voor een hoger verbruik. Tijdens een onderhoudsbeurt reinig ik de filters, verdamper en condensor. Daarnaast controleer ik de druk en temperatuur van de warmtepomp of airconditioning. Uw installatie werkt weer optimaal! U kunt een onderhoudscontract afsluiten voor jaarlijks onderhoud of voor onderhoud om het jaar. Graag denk ik met u mee over een oplossing die bij u past.

Service
Bercx Klimaattechniek is een F-gassen gecertificeerd installateur, volgens de regeling Lekdichtheid Koelinstallaties. Hierdoor krijgt u fabrieksgarantie op uw installatie en een garantie op de door mij uitgevoerde werkzaamheden.

Storing of defect?
U kunt mij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Ik zorg voor een snelle en goede oplossing, waarmee u snel weer van uw installatie kunt genieten.

Tel: 06-19911065
E-mail: info@bercxklimaat.nl
KvK: 63861062